Duizenden schoenmerken, honderden schoenenwinkels, één website!

Schoenen.be is de ‘big brother’ portaalsite wat betreft schoenen. Via <b>schoenen.be</b> vind je meer dan 1000 schoenmerken en verkooppunten, en een dagelijkse rapportering van de beste promoties per merk en per schoenmaat!

 

Schoenen.be werd opgestart Bert Eelen.
Hij is opgeleid als Toegepast Economist en Kunst Historicus aan de KUL.vinden
Zijn passie ligt bij mode en schoenen en kunst en IT.
Hij ontdekte zijn passie voor schoenen op de schoolbanken in de Mode Academie in Antwerpen. Hij deelde er de klas met toppers als Kris Van Assche, Tim Coppens, Haider Ackermann en Bernhard Willhelm.
De passie voor schoenen is (nog) niet geconcretiseerd in een eigen schoenenlijn (never say never) maar in de website www.Schoenen.be dat hij samen met een ingenieur informatica in elkaar heeft gestoken.
De passie voor mode is vertaald naar www.BelgianFashion.com
De passie voor kunst vind je op www.Eelen.be en in het project www.LootedArt.be dat hij opzet ivm gestolen kunst tijdens WOII. Alles samen dus ook een passie voor IT.

 

Op deze website vind je het aanbod van online schoenwinkels.
Dagelijks scannen we het online aanbod van verschillende Belgische, Nederlandse en Franse webshops en bieden die te koop aan op Schoenen.be. De bezoeker vindt snel zijn of haar schoenen op basis van verschillende filters (merk, type, kleur,maat), waarvan de voornaamste natuurlijk de maat.

Daarnaast vind je ook informatie over schoenwinkels in Belgie en een verklarend woordenboek voor termen uit de schoenwereld.

Veel surfgenot en hopelijk vind je wat je zoekt.

 

Top