Schoenen.be werd in 2000 geregistreerd door Bert Eelen
Zijn passie ligt bij mode, schoenen, kunst en IT.

Hij ontdekte zijn passie voor schoenen op de schoolbanken in de Mode Academie in Antwerpen. Hij deelde er de klas met toppers als Tim Coppens, Kris Van Assche, Haider Ackermann en Bernhard Willhelm. Na een studiereis naar Indonesië kon hij in België aan de slag als schoenontwerper bij een firma in Aalst. Dit deed hij tot hij in 2000 met drie anderen een bedrijf oprichtte om domeinnamen te registreren, www.Domainnames.be en hij zelf de domeinnaam www.Schoenen.be registreerde.

Sinds die tijd levert hij IT-diensten aan mensen uit de schoenwereld en bij uitbreiding de modewereld (oa via een ander eigen project www.BelgianFashion.com).

Bent u werkzaam in de mode en heeft u nood aan IT-advies, e-commerce,e-marketing, nieuwsbrieven, automatisatie,… aarzel dan niet om contact op te nemen.

Een constante in zijn leven is kunst. De laatste jaren is hij zich gaan toeleggen op klassieke Chinese calligrafie

Voorbeelden van zijn kunst vind je op www.Eelen.be  Hij verkoopt zijn werken online via de Saatchi galerij

 

Op deze website vind je het aanbod van online schoenwinkels en informatie over schoenwinkels in België.
Dagelijks scant Schoenen.be het online aanbod van verschillende Belgische, Nederlandse en Franse webshops en toont die op de site.

Heeft u ook een schoenwinkel en verkoopt u online ? Dan kan u meedoen ! Voor een vast bedrag per maand kan u uw volledig online aanbod tonen op www.Schoenen.be ?

Tenslotte vind je ook een verklarend woordenboek voor termen uit de schoenwereld.

Veel surfgenot en hopelijk vind je wat je zoekt.

 

Top